Dobrodošli na stranicu ZVG Hrvatska


Složeni ubrusi/Ubrusi u roli

Od toaleta se puno očekuje. Prvenstveno mora biti funkcionalan. Sav je inventar dizajniran za učinkovito higijensko čišćenje. Međutim, toalet se treba održavati u skladu s razumnim odnosom cijene i usluge. Proizvodi iz različitih područja programa tvrtke ZVG optimalno su usklađeni jedni s drugima te ispunjavaju najviše higijenske zahtjeve. Stoga nisu namijenjeni isključivo za toalet u pogonima, nego se u higijenske proizvode tvrtke ZVG možete pouzdati i u prehrambenoj industriji te u bolnicama i ostalim zdravstvenim ustanovama. U program tvrtke ZVG pripada i klasik među papirnatim ubrusima, toaletni papir, u brojnim varijacijama: papirnata gigantska rola, mala rola ili pojedinačni listići, dvoslojni ili troslojni.

Ako želite naručiti / kupiti naše složene papirnate ubruse i ubruse u roli, molimo koristite naš kontakt obrazac te navedite okvirnu količinu i broj proizvoda. Mi ćemo vam poslati individualnu ponudu.

Svi složeni ubrusi za ruke, ubrusi za ruke u roli i naš toaletni papir iz asortimana zetForm®, zetRoll® i zetGigant® su u sažetku

Složeni ubrusi

Ubrusi u roli

Kozmetičke maramice

Toaletni papir

Kuhinjske role